Supersnelle paella

Zo snel, dat je best apart begint met je rijst voor te koken in bouillon, tenminste als je met volkoren rijst werkt  (40 à 45 minuten). De rest gaart in de tussentijd: in je olie waarin je de scampi’s met look hebt voorgebruind, gaat de look, ui, wortel, paprika, piment, chorizo (hier vervangen door serranoham) en je kruiden safraanmengsel, peper en zout. Vis, zeevruchtencocktail (of nog beter verse mosselen) en erwtjes in de laatste 10 minuten, samen met je voorgekookte rijst erbij doenen; opdienen als al het vocht weg is en afwerken met bieslook of peterselie en citroen. Maak dit gerecht voor twee dagen; de tweede dag: nog zoveel beter…

P1010909

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s