Fifty slaves for Geert of Vrouwendag bij de NV-A

Terwijl de grote baas elders aan het skiën is met tien veiligheidsagenten in zijn kielzog, dansen thuis de NV-A muizen. Zo kwam de meest grijze muis der muizen plots op het idee om een charme-offensief te plannen, ter gelegenheid van Vrouwendag. De iconografie van deze foto is bijzonder en verhult zoals wel vaker in Middeleeuwse schilderijen een bijzonder geheim. Naar analogie van Van Eycks wereldberoemde schilderij van de verloving van de Arnolfini’s, waarbij Giovanni di Nicolao Arnolfini en zijn verloofde te zien zijn, die haar hand op haar zwangere buik legt, zie je op de foto hieronder hetzelfde iconografische gebaar. De foto is bijzonder, omdat er slechts twee gespreide handen te zien zijn, allebei boven en onder de zwangervolle buik van de kabinetsmedewerker. Op deze foto is voorts maar één exemplaar van het mannelijk geslacht te zien. Wat insinueert dat het hier gaat om de vermoedelijke vader van dit prille leven.

GeertB.jpg large

Een gespreide hand op de zwangere buik bij Jan vn EycK.

Een gespreide hand op de zwangere buik bij Jan vn EycK.

Geert dacht met deze foto te moeten uitpakken op de vooravond van Vrouwendag 2015, wellicht om te benadrukken dat op het kabinet van een NV-A als van oudsher het ,,droit de cuissage” geldt.

Achter deze démarche zit een strategie. Recent werd de over zijn sexappeal in het ongewisse verkerende Geert met twee types van vrouwen geconfronteerd binnen zijn NV-A. We hebben het over de wulpse Zuhal Demir en haar sexy fotoshoot op het pluche van het parlement. Op de foto hieronder zie je haar in een verder  niets aan de verbeelding overlatende houding.

Zuhal Demir, klaar voor actie op het pluche van het parlement.

Zuhal Demir, klaar voor actie op het pluche van het parlement.

Het pendant van pin-up Zuhal is natuurlijk bitch Liesbeth Homans, die de arme Geert het licht in de ogen niet gunt en in haar SM-kelder zich ’s avonds ontpopt als Ilsa, de hete SS-wolvin. Bart is – als hij niet aan het skiën is in Zwitserland met de veiligheidsagenten op zijn hielen – een geregeld bezoeker. Als meesteres wijst zij Bart de richting, waarin hij moet kijken (cfr. foto infra). Met deze fotoshoot zet Geert nu beide politica’s een hak.

homansbitch

Homans, bitch of ogre?

 

Meesteres Homans wijst Bart de richting aan.

Meesteres Homans wijst Bart de richting aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s